Primarul Brasovului, Allen Coliban, il provoaca la o dezbatere pe proiecte pe contracandidatul PNL-PSD, George Scripcaru. „Am vazut mult prea multe minciuni, mult prea multa manipulare”

news

Primarul USR al Brasovului, Allen Coliban, care candideaza pentru un nou mandat, l-a provocat, sambata, la o dezbatere privind viitorul orasului pe principalul sau contracandidat, fostul primar George Scripcaru, sustinut de PNL si PSD, mentionand ca tocmai o astfel de discutie, pe proiecte concrete, lipseste din actuala campanie electorala, conform Agerpres.

„Il provoc, il invit pe contracandidatul meu principal la o dezbatere pe proiecte. Suntem doi primari cu experienta administrativa, putem sa discutam pe cifre, pe bugete, pe strategii de dezvoltare, putem sa discutam pe masuri concrete aplicabile nu doar pe idei si vise.

Din pacate, in aceste momente de campanie electorala am vazut mult prea multe minciuni, mult prea multa manipulare si prea putin o discutie despre viitorul Brasovului. Eu am un plan pentru viitorul Brasovului, pe care l-am prezentat brasovenilor si pe care de-abia astept sa il pot pune pe masa in orice dezbatere cu contracandidatii”, a afirmat Allen Coliban.

Totodata, el a subliniat importanta intalnirilor directe cu brasovenii in aceasta campanie.

„Pe masura ce reducem distanta dintre cetateni si reprezentantii lor, vom creste puterea democratiei noastre. Forma aceasta de a discuta direct cu cetatenii, de a raspunde direct problemelor lor, este cea mai pura legatura dintre electorat si cei alesi. Am facut acest lucru de fiecare data, l-am facut in campaniile anterioare”, a spus primarul Brasovului.

„Cred ca Romania se afla la un moment de rascruce, daca ne uitam la directia pe care o are extremismul din Romania, mai ales in contextul alegerilor europene. Pe de alta parte, tot acest partid comasat, tot acest gigant politic menit sa reduca alternativele si sa puna un pumn in gura democratiei din Romania. Nu trebuie sa lasam asta sa se intample. Chiar daca in politica uneori caile se bifurca, se despart, e bine sa intelegem cu cine ne luptam si care sunt directiile, punctele comune si care sunt cei carora impotriva ne luptam”, a mai declarat Allen Coliban.

Allen Coliban, care este candidatul Aliantei Dreapta Unita, sustinut si de FDGR, dar si de REPER, a participat, sambata, la invitatia lui Dacian Ciolos, primul pe lista Partidului REPER pentru Parlamentul European, la o discutie a acestuia din urma cu electoratul, organizata in Piata Sfatului, in cadrul seriei de evenimente Agora REPER.

„Eu il sustin pe Allen Coliban pentru Primaria Brasovului pentru ca am vazut ce a facut in ultimii ani. Are nevoie de un al doilea mandat pentru ca, stiti cand ai bun simt poate unele lucruri merg mai incet, dar eu prefer sa ne pastram bunul simt si sa mergem cu pasi, poate mai mici, dar sigur, pentru ca asa putem sa consolidam lucrurile in Romania. Ii multumesc lui Allen ca ne-a primit astazi aici la Brasov”, a explicat Dacian Ciolos.

 

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: