news

Primarul Ciprian Ciucu anunta ca au fost date amenzi consistente pentru mancatorii de seminte din parcuri. Multi au fost si pusi sa faca curatenie

Administratia Sectorului 6, condusa de Ciprian Ciucu (PNL), a dat amenzi in valoare de 68.000 de lei celor care au fost prinsi, in ultimele sase luni, aruncand coji de seminte pe jos prin parcuri. Cei care au acceptat sa mature au scapat doar cu avertismente.

„Politistii locali din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 au desfasurat, de la inceputul anului si pana in prezent, o serie de activitati cu scopul respectarii prevederilor Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 120/2010, privind Normele de salubrizare si igienizare ale Municipiului Bucuresti.

Actiunile au vizat depistarea, identificarea si sanctionarea persoanelor care nu mentin curatenia pe domeniul public in special in Parcurile Marin Preda, Crangasi, Pacii, Timisoara, Gorjului si Drumul Taberei.

Astfel, in perioada mentionata, agentii au sanctionat cu amenzi in valoare totala de 68.000 de lei mai multe persoane surprinse in timp ce aruncau coji de seminte pe domeniul public.

Au fost si cazuri in care unii dintre tinerii surprinsi aruncand coji de seminte pe jos au cooperat cu politistii locali, in sensul ca au dat curs solicitarii acestora de a curata singuri locurile respective. Acestia au fost sanctionati doar cu avertismente.

Directia Generala de Politie Locala Sector 6 informeaza ca actiunile de control vor avea caracter permanent, aplicandu-se de cate ori va fi cazul sanctiuni contraventionale cu scopul de a mentine curatenia in Sectorul 6”, a anuntat Politia Locala Sector 6.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Firea ii ofera lui Piedone functia de prefect al Capitalei daca isi retrage candidatura: „Sa ma sune”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sugerat, joi, ca Piedone ar putea obtine…

2 ore ago

Moscova ameninta Polonia, sa nu cumva sa primeasca arme nucleare: „Acestea vor deveni tinte principale pentru Rusia”

Rusia va face din armele nucleare ale NATO din Polonia una dintre tintele sale principale…

2 ore ago

Parlamentul European, vot zdrobitor prin care refuza sa recunoasca rezultatul alegerilor prezidentiale din Rusia. Orban al Ungariei este singurul lider UE care l-a felicitat pe Putin

Parlamentul European refuza sa recunoasca rezultatele alegerilor prezidentiale din Rusia si a cerut statelor membre…

2 ore ago

Surse: Ciolacu s-a intalnit cu Dan Voiculescu de mai multe ori in ultimele zile. Presiuni pentru ca Piedone sa fie retras in favoarea lui Firea

Premierul PSD Marcel Ciolacu s-a intalnit de cateva ori, in aceste zile, cu Dan Voiculescu…

5 ore ago

BREAKING Clotilde Armand, trimisa in judecata chiar in ziua in care si-a depus candidatura. Acuzatiile procurorilor si reactia primarului Sectorului 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost trimisa joi in judecata de procurori, la putin…

5 ore ago