Primarul Ciprian Ciucu le promite „jegurilor” de la RTV si Antena 3: „Nu o sa mai vada niciun ban de la Primaria Sector 6”

politica

Noul primar al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, le promite celor de la Antena 3 si Romania TV ca nu vor mai avea parte de niciun contract din partea primariei. „Bani, bani publici, de la Primaria Sectorului 6 nu or sa mai vada”, anunta Ciucu.

Intr-o replica adresata lui Victor Ciutacu, care a anuntat ca il sa in judecata pentru ca l-a numit „jeg”, Ciprian Ciucu promite ca niciun leu de la Primaria Sector 6 nu va mai merge la Antena 3 si Romania TV.

„In aceeasi zi… Dupa ce mi-a fabricat impreuna cu Gadea (Antena 3) ‘relatii cu interlopi’ despre care nu auzisem si nu stiam ca exista, Ciutacu (Romania TV) s-a simtit deranjat ca am spus ca reprezinta ceea ce este mai oribil in presa si ma da in judecata, cica ‘banii mei nu-l incurca’. Eu am inteles cum isi face el banii si probabil ca este foarte bogat, incomparabil mai bogat decat mine, doar ca nu o sa-i vada.

Partea ironica este ca tot azi am aflat ca CNA amendeaza si Romania TV si Antena 3 pentru ceea ce mi-au fabricat. Sumele sunt minuscule, raportate la banii lor, respectiv de 7.500 de lei pentru Romania TV si 15.000 de lei pentru Antena 3, dar in fine, gestul conteaza. De descurajat, nu-i descurajeaza, din contra. Dar ne vedem in justitie!

Citeste si: Mafia TV, inscenari la Antena 3 si RTV. PSD l-a pus pe fratele lui Fane Spoitoru sa spuna ca il sustine pe Ciprian Ciucu, contracandidatul PSD-istului Gabriel Mutu

Sunt convins ca vor continua sa minta in ceea ce urmeaza, ca ma vor ‘toca’ si vor aduce multa ura spre mine, asa cum doar ei stiu sa o faca, fabricand si mintind pe fata. Ma astept la orice, deja si-au probat ticalosia. Bani, bani publici, de la Primaria Sectorului 6 nu or sa mai vada.

Cine stie, poate la un moment in timp se va termina in tara acesta cu acest mod oribil si ticalos de a face ‘presa’! Dar ce fac acesti oameni, linsaje mediatice cu informatii inventate, doar presa nu este! Din partea mea ramane cum am stabilit: doar dispret”, a scris Ciucu pe Facebook.

Antena 3, Romania TV si numeroase site-uri apropiate de PSD au beneficiat de contracte de publicitate de milioane de euro din partea primariilor PSD din Bucuresti in ultimii patru ani.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: