Primarul din Timisoara anunta ca se sacrifica: „Eu vin la lucru fara bani daca e cazul, pentru ca am o datorie fata de oras”

politica

Primarul Nicolae Robu (PNL) a declarat, marti, ca daca ordonanta privind somajul tehnic ii va cere sa ramana acasa, se va conforma, dar va continua sa lucreze chiar si gratis pentru municipiu, deoarece are o obligatie fata de Timisoara si locuitorii orasului.

„Nu s-a pus problema niciodata in acesti termeni. Nu e vorba despre a imparti personalul in doua si a aduce personalul jumatate de luna la munca, ci despre o varietate de solutii (…). Ne vom adapta si vom face ceea ce ni se cere prin ordonanta. Voi sta acasa doar daca ordonanta imi interzice sa vin la lucru. Altminteri, eu vin la lucru fara bani daca e cazul, pentru ca am o datorie fata de Timisoara si fata de timisoreni”, a afirmat Nicolae Robu.

Premierul Ludovic Orban i-a cerut saptamana trecuta ministrului Muncii, Violeta Alexandru, sa gaseasca o formula prin care si demnitarii sa fie vizati de ordonanta de urgenta privind somajul tehnic la nivelul sistemului public.

Prim-ministrul a afirmat ca inclusiv demnitarii trebuie sa isi exprime solidaritatea cu cei afectati de criza. „Sa gasiti o forma de exprimare a solidaritatii si pentru sefime, adica inclusiv pentru noi, demnitarii”, a mai spus premierul Orban.

Mai mult despre:

Comentarii: