Primarul Firea si ministrul Ghinea au calatorit in acelasi AVION. O romanca a sesizat o DIFERENTA majora intre cei doi demnitari

news

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a calatorit, la intoarcerea de la Bruxelles, in acelasi avion cu ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. O romanca aflata si eain avion a sesizat o diferenta majora intre cei doi demnitari.

Lidia Marinescu, jurnalista la sereniti.ro, a calatorit la intoarcerea de la Bruxelles alaturi de Gabriela Firea si Cristian Ghinea. Ea a a relatat pe Facebook ca Firea a avut locuri la Business Class, in timp ce ministrul Ghinea a zburat Econonomy Class.

„Ma intorc de la Bruxelles. Sunt in avion cu madam Firea care se tine de mana cu dom Pandele la business class. Creca lucreaza din greu pentru binele bucurestenilor si a voluntarienilor. Tot in avionul asta e si Ghinea care sta la economic. Sunt sigura ca o face doar ca sa le dea peste nas pesedistilor. O fi vreo conspiratie a guvernului. Urati-mi succes sa se ia astia la cearta si sa le fac o poza. Ghinea pare obosit, asa ca prima sansa o are Pandele pe care madam Firea creca il oboseste doar in zilele cu acatiste”, a scris Marinescu pe Facebook.

Recent, premierul Dacian Ciolos a zburat si el la Economy Class, stirea pe acest subiect devenind virala pe retelele de socializare.

ciolos_61090300

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: