Primarul Parisului, bagat cu forta de PSD in campania electorala din sectorul lui Vanghelie

news

Anne Hidalgo

O scrisoare protocolara adresata de primarul Parisului, Anne Hidalgo, in urma unui cadou primit de la deputatul PSD Cristian Rizea, este transformata de acesta in „sustinere puternica” acordata pentru candidatura sa la primaria Sectorului 5.

Primarul Parisului s-a trezit ca il „sustine puternic” pe Cristian Rizea pentru primaria lui Vanghelie. Rizea i-a facut cadou o ie romaneasca lui Anne Hidalgo, iar aceasta i-a raspuns politicos cu o scrisoare de multumire. Iata mesajul primarului Parisului:

paris

„Deputatul Cristian Rizea a primit zilele trecute confirmarea unei sustineri puternice din Franta, in ceea ce priveste viitoarele alegeri locale”, s-a postat apoi pe pagina de Facebook a PSD Sector 5. Nicaieri nu este prezentata si traducerea scrisorii, in care nu este vorba deloc despre „sustinere puternica”.

Iar asta nu este totul. Rizea si-a comandat si o campanie publicitara pe aceasta tema in principalele tabloide romanesti, Libertatea si Cancan.

rizea

Cristian Rizea este noul presedinte al PSD Sector 5, dupa ce Vanghelie a fost exclus din partid. Rizea a anuntat ca va candida la primaria sectorului, in acest sens incepand de pe acum o campanie agresiva de promovare, in conditiile in care nici nu s-a stabilit data alegerilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: