Primarul PSD al Buzaului il sfideaza pe Ciolacu: „O sa ma sacrific si o sa candidez la inca un mandat. Primarii care fac si-si vad de treaba lor si lumea este multumita nu vad de ce nu ar trebui sa fie lasati sa candideze”

politica

Constantin Toma

Primarul PSD al Buzaului, Constantin Toma, a avut o replica ironica pentru seful lui, Marcel Ciolacu, dupa ce acesta a cerut ca primarii PSD care au deja doua mandate sa nu mai candideze.

”Am o parere foarte buna (despre anuntul lui Marcel Ciolacu – n.red.), o sa ma odihnesc, o sa fie extraordinar dar daca buzoienii o sa insiste sa fiu din nou primar, o sa ma sacrific. Toate proiectele astea incepute trebuie terminate ”, a declarat Toma pentru Sansa News.

„Cei care fac si-si vad de treaba lor si lumea este multumita nu vad de ce nu ar trebui sa fie lasati sa candideze. Vreau sa candidez din nou din partea PSD”, a mai spus Toma.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut, luni seara, ca va cere interiorul partidului ca toti primarii si presedintii de consilii judetene care au deja doua mandate sa nu mai candideze pentru inca un mandat. Printre acestia se afla si Constantin Toma, primarul PSD orasului de bastina al lui Ciolacu, Buzau.

Preocupat sa spele imaginea PSD, afectata de scandalul Buzatu, Ciolacu a declarat ca Antena 3 ca le va cere celor care au deja doua mandate de primar sau presedinte de CJ sa nu mai candideze, „sa se orienteze spre alte provocari”.

„Din punctul meu de vedere, nicio persoana nu trebuie sa stea intr-o functie administrativa, locala sau centrala, mai mult de doua mandate. Incet-incet, poate e in firea omului, te indepartezi de realitate. Eu nu am vazut altceva la televizor si din atitudinea domnului Buzatu decat faptul ca nu mai era in lumea reala. (…) Au ramas foarte putini. Ce pot sa promit foarte clar e ceea ce am facut si la alegerile trecute. Nimeni care are o problema penala nu va candida din partea PSD, nimeni care este trimis in judecata nu se va regasi pe listele PSD. E prima masura.

Apoi voi incerca cu toti cei care sunt de foarte mult timp in functii administrative sa avem o discutie sa incercam sa se orienteze catre alte provocari”, a mai sustinut seful PSD.

Printre acestia se afla si un apropiat al lui Ciolacu, Constantin Toma. Acesta este primar al Buzaului la al doilea mandat.

Toma a declarat recent ca tot Ciolacu este cel care l-a convins sa candideze la Primaria Buzaului, in 2016.

„Am trecut prin clipe grele si probabil socurile astea te si trezesc asa. In 2013, am intrat cu un holding pe care il aveam atunci plecat de la zero… am trecut si printr-un faliment. Dupa 3 ani de chin, actualul prim-ministru al Romaniei, domnul Marcel Ciolacu, mi-a spus: m-am gandit la tine ca ai putea sa fii un candidat de primar. Si i-am zis: Marcel, imi pare foarte rau, dar eu nu m-as vota pentru ca, uite, sunt in situatia asta nenorocita. Bineinteles ca el a fost un smecher”, a spus Toma pentru Gandul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: