Primarul PSD al Constantei ii cere scuze Simonei Halep pentru mizeriile facute de colegii sai de partid: „Dezaprob vehement „

politica

Liderul organizatiei municipale a PSD Constanta si primarul municipiului, Decebal Fagadau, spune ca dezaproba postarea prin care se acrediteaza ideea ca huiduielile auzite luni seara pe Arena Nationala au vizat-o pe Simona Halep si spune ca performanta sportivei nu trebuie „murdarita” de lupta politica interna si ca oamenii politici trebuie sa o aplaude si sa-i multumeasca pentru modul in care reprezinta Romania. Edilul ii cere scuze Simonei Halep pentru acea postare. Mesajul a aparut pe paginile de Facebook ale mai multor organizatii judetene PSD, fiind sters astazi de cele mai multe.

Mesajul a aparut marti seara si pe pagina de Facebook a organizatiei judetene a PSD Constanta.

Presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta, Decebal Fagadau, spune ca dezaproba aceasta postare si se delimiteaza de ea.

„Dezaprob vehement aceasta postare. Pe pagina de Facebook a PSD Constanta, cea pe care organizatia municipala o gestioneaza, nu s-a postat asa ceva. Vreau sa subliniez asta. Organizatia Municipala este separata de Organizatia Judeteana a PSD Constanta. In ce priveste retelele de socializare, de asemenea, paginile celor doua organizatii au moderatori diferiti. Aseara, cand am auzit despre ce e vorba, i-am cerut administratorului paginii de Facebook a Organizatiei Judetene sa stearga aceasta postare. In cursul zilei de astazi voi adresa scuzele mele Simonei, familiei si echipei sale”, a scris Fagadau, miercuri, pe Facebook.

El considera ca performanta Simonei Halep nu trebuie murdarita de lupta politica interna.

„Performanta Simonei nu trebuie murdarita de lupta politica interna. Oamenii politici trebuie sa se incline in fata campioanei Simona Halep, sa o aplaude si ii multumeasca pentru modul in care reprezinta Romania. Aceleasi aplauze se cuvin familiei si echipei sale. In cursul zilei de astazi am adresat scuzele mele”, a mentionat liderul organizatiei municipale a PSD Constanta”, a declarat Fagadau pentru News.ro.

Mai multe filiale PSD printre care Bucuresti, Constanta, Tulcea, Giurgiu si Mehedinti au postat marti seara pe paginile lor de Facebook filme sau colaje prin care acrediteaza ideea ca huiduielile care au putut fi auzite luni seara pe Arena Nationala au vizat-o pe Simona Halep sau i-au stricat acesteia momentul de glorie. Miercuri, mesajele respective disparusera de pe paginile organizatiilor, cu exceptia celei a PSD Constanta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: