politica

Primarul PSD Baluta, prins de un francez ca a implicat Primaria in afaceri cu parintii sai: „Voi sesiza Agentia Nationala de Integritate”

Guilhem Moulin, consilier local in Sectorul 4 al Capitalei, a descoperit ca Primaria condusa de Daniel Baluta (PSD) a inchiriat un teren de 10.000 de metri patrati de la periferia Bucurestiului chiar de la parintii primarului.

„Legaturi de familie intre primarul Daniel Baluta si SC ADP4 SA:

Din 2016, Consiliu Local Sector 4 este actionarul unic al SC ADP4 SA care se ocupa de intretinerea domeniului public din sector. In 2017, Adunarea Generala a Actionarilor (numita de consiliului local) a aprobat deschiderea unui nou punct de lucru in comuna Jilava.

Terenul folosit pentru acest punct de lucru este un teren extravilan care apartine parintilor primarului Daniel Baluta: Florica si Marin Baluta. Acest contract de comodat intre parintii primarului si SC ADP4 SA constituie un caz de conflict de interese. Voi sesiza Agentia Nationala de Integritate”, scrie Moulin, prezentand si contractul incheiat de ADP4 cu parintii lui Baluta.

Contractul a fost inregistrat in 2017. In acesta se prevede ca terenul parintilor lui Balura ar fi dat in folosinta „gratuita” catre ADP4.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

6 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

8 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

8 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

8 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

8 ore ago