Primarul traseist al Iasiului: „Aparitia USRPLUS este un accident politic”. Chirica, sustinator al AUR

politica

Primarul PNL al Iasiului, Mihai Chirica, sustine ca USR PLUS si-a propus sa blocheze din start negocierile pentru formarea unei aliante la Iasi, el precizand ca aparitia USR PLUS este ”un accident politic”.

Mihai Chirica a afirmat intr-o conferinta de presa tinuta la scurt timp dupa esecul negocierilor dintre PNL si USR PLUS pentru incheierea unei aliante la Iasi ca USR PLUS a vrut din start sa blocheze negocierile.

”Scopul lor a fost sa distruga negocierile si sa ramanem in scandal la Iasi. Este foarte clar de cata credibilitate se mai poate bucura un partid care a inselat atat de usor asteptarile iesenilor. Aparitia acestui partid, sau acestei aliante, in 2020 este un accident politic pe care toti trebuie sa ni-l asumam in cele din urma, dar nu este mai putin clar faptul ca nu exista sub nicio forma dorinta de a face ceva pentru ieseni, ci doar de a continua un scandal ce se pare ca nu mai ia sfarsit”, a declarat primarul Chirica.

Citeste si: Ascensiunea AUR, alimentata de un lider PNL (fost PSD): „George Simion este un roman adevarat. Sunt angajat sufleteste pentru el”

Primarul Iasiului a anuntat ca in urmatoarea sedinta de Consiliu Local vor fi votati cei doi viceprimari ai municipiului, unul de la PNL, iar celalalt ”de la un alt partid politic”.

Reprezentantii USR PLUS s-au retras de la negocierile programate luni cu PNL Iasi, motivand ca la discutii a venit doar primarul Mihai Chirica, nu si liderul filialei judetene, Costel Alexe.

Potrivit reprezentantilor USR PLUS, Mihai Chirica a incercat “un bluf“, in timp ce “PNL a demonstrat ca face doar exercitii de PR si nu are niciun interes sa sustina proiecte pentru ieseni“.

Mai mult despre:

Comentarii: