Primele declaratii ale lui Augustin Lazar legate de ancheta politistului pedofil

news

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a facut, joi, inainte de intrarea la sedinta CSM, primele declaratii in cazul politistului pedofil din Drumul Taberei, afirmand ca dosarul se afla pe rolul Sectiei de urmarire penala din Parchetul General, citeaza stiripesurse.ro.

„Dosarul este pe rolul Sectiei de urmarire penala din Parchetul General, care are resurse mult mai bine pregatite pentru a instrumenta un astfel de caz si sunt convins ca va da curs la toate aspectele, care au fost puse in discutie in legatura cu modul de comitere a faptelor, in legatura cu modul de instrumentare, samd. Ancheta va da o lamurire, va clarifica toate aspectele astea. Nu putem spune de acum. Suspiciunile acestea vor fi verificate”, a spus Augustin Lazar.

Declaratiile procurorului Augustin Lazar vin dupa ce Parchetul de pe langa ICCJ a anuntat, miercuri, ca a preluat dosarul politistului Eugen Stan.

„In cursul zilei de astazi, 10 ianuarie 2018, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a dispus prin ordonanta, in temeiul art. 325 alin. 1 din Codul de procedura penala, preluarea de catre Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, a cauzei privind savarsirea a trei infractiuni de agresiune sexuala, prev. de art. 219 alin. 1 si 2 lit. c din Codul Penal, de catre inculpatul Eugen Stan, precum si a unei infractiuni de perversiune sexuala, prev de art. 201 alin. 1 si 2 din vechiul Cod penal.” anunta PICCJ.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Mai mult despre: , , , ,


Comentarii: