Primele declaratii ale lui Grindeanu privind razboiul din PSD: „Nu plec din functie. Va fi o executie publica”. Ce planuri are pentru a rezista in functie

politica

Sorin Grindeanu s-a intalnit, miercuri, cu mai multi jurnalisti in fata sediului guvernului, carora le-a spus, off the record, ca nu intentioneaza sa isi depuna demisia. „Este guvernul Romaniei nu guvernul Comitetului Executiv al PSD”, le-a spus Grindeanu.

Grindeanu le-a spus jurnalistilor ca nu are nimic sa isi reproseze, prin urmare exclude posibilitatea de a-si da demisia. „Nu vreau ca PSD sa plece de la guvernare”, a subliniat Grindeanu.

El s-a plans ca s-au facut presiuni asupra sa. El a anuntat ca in sedinta Commitetului Executiv al PSD va acea loc o „executie publica”. Grindeanu a precizat ca se asteapta ca mai multi ministri sa-si dea demisia, insa este gata sa numeasca alte persoane in locul demisionarilor.

Sorin Grindeanu si-a anulat, miercuri, programul oficial dupa pranz.

Situatia debarcarii lui Grindeanu va fi transata miercuri, dupa ora 16.00, cand va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: