Primele imagini de la nunta lui Dragnea Jr. A uitat sa anunte toti invitatii ca a schimbat biserica, dar a pus bufet in drum pentru jurnalisti. Au fost si incidente

life

Stefan Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, s-a casatorit, duminica. Cununia civila a avut loc dimineata la Primaria Capitalei si a fost oficiata chiar de Gabriela Firea. Apoi…au inceput peripetiile.

Cuninia religioasa era programata sa aiba loc incepand cu ora 17:30, la Biserica Sf. Elefterie din Capitala, vizavi de Opera Romana. Doar ca inca de acum cateva saptamani cand invitatia la nunta a ajuns in presa si detaliile organizatorile au devenit publice, protestatarii s-au organizat pe Facebook sa se adune in zona bisericii si sa scandeze lozinci antiDragnea si antiPSD.

A mutat cununia religioasa, dar n-a anuntat toti invitatii

La inceputul saptamanii, invitat la Antena3, Dragnea a spus ca in niciun caz nu va fi vreun detaliu schimbat doar pentru ca s-a organizat aceasta manifestatie. Sambata seara, deja aproape 5.000 de oameni isi anuntasera virtual intentia de a participa la protestul de la nunta.

Asadar, duminica, la ora fixata, jurnalistii care s-au dus la Sf. Elefterie au gasit cativa protestatari, insa nicio nunta. Cununia fusese mutata in secret la capela de la Palatul Snagov, acolo unde are loc petrecerea. Insa atat de mare a fost secretul, incat nu toti invitatii au aflat de el, asa ca pe treptele Bisericii au putut fi zariti si cativa rataciti imbracati la patru ace, potrivit StirileProTv.ro.

Invitatii, intampinati la Snagov cu pancarte cu M–E PSD. Masina lui Carmen Dan, „atacata” cu apa

Mutarea nu i-a deturnat nici pe protestatari, parte din ei – in jur de 10 oameni – fiind deja in zona Palatului Snagov, unde i-au intampinat pe invitatii cu mesaje precum „Nunta cu penali”, „M… PSD”, „Casa cu gratii pentru tata socru” sau „Fara penali”.

Ba chiar cativa protestatari au blocat cu masina, vreme de cateva minute, accesul masinilor invitatilor. Mai mult, au stropit cu apa masina in care a venit ministrul de Interne, Carmen Dan.

Pe marginea drumului care duce spre Palatul Snagov a fost insa instalat un buget cu suc, apa si cateva platouri cu gustari, pentru jurnalisti sau poate chiar pentru protestatari. Jurnalistii de la Libertatea.ro spun insa ca lumea nu prea s-a atins de ele.

700 de invitati. Dragnea a facut pe amfitrionul

La Snagov petrecerea are loc intr-un cort urias instalat pe peluza Palatului. Sunt in jur de 700 de invitati, cel putin jumatate politicieni si oameni de afaceri chemati de Liviu Dragnea. De altfel, seful PSD se pare ca a facut si pe amfitrionul si a intampinat pe multi dintre ei la intrare, potrvit Libertatea.ro.

Publicatia citata mai scrie ca in cort atarna decorativ ghirlande si cosuri, in special cu trandafiri albi, iar din loc in loc au fost instalate candelabre elegante. Prin mijloc e strabatut de o fantana arteziana.

Dansul mirilor a fost pe melodia „Frumoasa mea” a lui Marcel Pavel, care se pare ca este unul dintre artistii preferati ai miresei, potrivit Libertatea.ro.

Vezi aici imagini video de la dansul mirilor

Iata si fotografii de la cununia religioasa si petrecere

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: