„Am primit un pumn in gura”. Profesoara pensionara din Iasi care a huiduit PSD, batuta in fata jandarmilor – Video

politica

Profesoara Servilia Oancea, in varsta de 72 de ani, a declarat pentru aktual24.ro ca a fost batuta, joi, in timpul manifestarilor de la Iasi dedicate Unirii Principatelor. Imagini cu Servilia Oancea, criticandu-l dur pe „hotul de Dragnea” in mijlocul multimii, au devenit virale pe retelele de socializare.

„Dupa aceasta manifestare insa am primit un pumn in gura, exact ca in desenul meu din tramvai, mi s-a smuls steagul si a fost calcat in picioare, in fata jandarmilor care nu i-au facut nimic agresorului. In 10 august au fost gazati oamenii, acum ma bat pe mine, o pensionara de 72 de ani, ca sa-mi inchida gura, stiind ca puscariasii vor fi eliberati de Tudorel Toader”, a declarat profesoara pentru aktual24.ro.

Citeste si: O profesoara pensionara de toata isprava. Se intampla la Iasi, iata cum au reactionat oamenii din tramvai – Aktual24

Servilia Oancea a fost filmata de televiziuni in timp ce huiduia PSD si spunea despre „hotul de Dragnea „ca se plimba in Maldive cu o muierusca de 25 de ani. Sa ii fie rusine”.

„Nu vreau sa mai traiasca si copiii si nepotii mei la fel. Mergeam la 2 noaptea sa le cumpar lapte. Sa ajungem din nou asa? Hotul de Dragnea se plimba in Maldive cu o muierusca de 25 de ani. Sa ii fie rusine. Am huiduit pentru ca nu aud nimic din ce se spune acolo si nu m-au lasat in fata. Nu m-a primit niciun parlamentar sa le spun ce gandesc pensionarii si cadrele didactice universitare despre atitudinea lui Tudorel, care vrea sa dea drumul la puscariasi. (…) Nu ma consider colega universitara cu Tudorel Toader si voiam sa i-o spun in fata. Am 50 de ani, am invatat la Universitatea Cuza si nu ma simt reprezentata de Tudorel Toader”, spunea Servilia Oancea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: