Primitivul Badalau, prins cu minciuna. Un senator isi aduce aminte: „Ne-a amenintat cu bataia, pe mine si pe Nicusor Dan”

news

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a negat, duminica, incidentul relatat de deputatul PNL Marin Anton. Mai mult, el a declarat ca „detesta violenta”. „Nici macar violenta verbala nu am avut niciodata”, a spus Badalau. Un senator USR isi aminteste insa altceva.

Badalau a negat ca l-a lovit pe Marin Anton.

„Nu-s de acord cu violenta, detest violenta. Consider ca dialogul este calea pe care se pot rezolva lucrurile si eu raman stupefiat de ce se spune, pentru ca acolo erau 500 de oameni. (…) Nu sunt un om violent. De 27 de ani fac politica si nici macar violenta verbala nu am avut niciodata. Niciodata”, a spus Badalau la Antena 3.

Senatorul USR Mihai Gotiu, care a cazut victima recent unei agresiuni comise de Mirel Palada, isi aminteste ca la inceptul anului Badalau l-a amenintat cu bataie pe Nicusor Dan.

„Oameni buni, intimidarea fizica si verbala e marca inregistrata PSD. Senatorul PSD Nicolae Badalau, cel acuzat acum de violente la Giurgiu, ne-a amenintat cu bataia, pe mine si pe Nicusor Dan, in februarie, chiar in Parlament!

Nu stiu ce s-a intamplat, aseara, la Giurgiu, dar mi-am amintit primul episod de amenintare pe care l-am trait in Parlamentul Romaniei. S-a intamplat in Biroul Permanent Reunit de pe 1 februarie, in contextul protestelor din Piata Victoriei. Am relatat atunci, aici, pe Facebook, cum dupa ce l-a numit pe Nicusor Dan ‘dobitocul ala caruia ii da una’, Niculae Badalau m-a facut ‘golan’… Atunci am evitat repriza de ‘parte in parte’ la mustata”, a povestit Mihai Gotiu, duminica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: