Primul atac major al lui Orban la adresa lui Citu: „Nu e o competitie corecta. Au fost dati afara din functii cei care sunt alaturi de mine”

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat sambata un prim atac major la adresa premierului Florin Citu, pe care l-a acuzat ca i-a dat afara sustinatorii din functiile publice. Orban si Citu participa la conferinta de alegeri a PNL Bucuresti.

„Avem colegi in sala care au avut de suferit pentru ca m-au sprijinit. Tanase Stamule, Toni Romani, care era responsabilul pe debirocratizare in cancelaria guvernamentala, Mariana Petre, cel mai experimentat on in CA al Metrorex, Stefan Olteniceanu, care nu e bin sa-si continue mandatul la ANPC, Catalin Nitu, de la Sectorul 3, Horia Grigorescu de la Sectorul 4, Mihalea Prodeus, Andreea Miu, Dragos Tanasoiu, Dan Meran, Razvan Socolovici, Horia Visan si lista este mult mai lunga.

Le cer scuze pentru ca au fost dati afara pentru ca sunt alaturi de mine. Nu e o competie corecta. Noi am mai fost dati afara de-a lungul timpului, dar liberalii sunt dati afara din functii publice de PSD, nu de reprezentanti ai PNL”, a spus Orban in uralele liberalilor.

La sefia organizatiei PNL Bucuresti candideaza Violeta Alexandru (aripa Orban) si Ciprian Ciucu (aripa Citu).

Premierul Florin Citu a declarat, sambata, ca guvernarea nu are de suferit dupa campania pentru alegerile din PNL, mentionand ca aceasta merge mai departe, cu rezultate foarte bune.

„PNL o sa fie mult mai puternic dupa aceste alegeri. Veti vedea ca incepand cu 26 septembrie lucrurile se vor linisti si asta trebuie sa-i asiguram pe romani ca guvernarea nu are de suferit dupa aceasta campanie, guvernarea merge mai departe, rezultatele sunt foarte bune, ati vazut si cifrele, rectificarea bugetara o sa fie pozitiva, nu-mi aduc aminte ca o rectificare sa fie pozitiva in ultimii 30 de ani”, a afirmat Citu, inaintea Comitetului de coordonare al PNL Bucuresti, in cadrul caruia va fi aleasa conducerea filialei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: