Primul barbat al Adinei Alberts a murit din cauza coronavirusului. Al doilea sot este Catarama, care nu crede in coronavirus

news

Bancherul olandez George Alberts, primul sot al Adinei Alberts, a murit din cauza infectarii cu coronavirus. In varsta de 66 de ani, el a fost in coma timp de zece zile la „Matei Bals”.

Alberts era internat in spital de trei saptamani. El locuia de 25 de ani in Romania si a fost casatorit cu Adina Alberts (51 de ani), actuala sotie a lui Viorel Catarama. Eaa scris un mesaj pe Facebook, in care acuza sistemul medical romanesc de moartea lui George Alberts.

„S-a zbatut 3 saptamani ca sa supravietuiasca. Din pacate nu a reusit. Nu, nu l-a rapus acesta boala pandemica desi se infectase cu Sars-Cov2 in urma cu cateva saptamani. Ci sistemul de sanatate romanesc care este in mare parte bolnav si plin de bube! Sunt prea trista acum ca sa fac o analiza ‘la rece’. Si prea scarbita. Dar lucrurile nu trebuie sa ramana asa.

GEORGE ALBERTS s-a stins aseara, la 66 de ani, rapus de crasa indolenta a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucurestean.
De nationalitate olandeza, a iubit Romania imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se intampla asta in urma cu 25 de ani! Dar tara asta i-a venit ‘de hac’! Dumnezeu sa-l ierte si sa il primeasca alaturi de EL!”, a scris Adina Alberts.

Numerosi bancheri au postat mesaje de condoleante.

„Dragul nostru prieten George Alberts a murit aseara din cauza complicatiilor coronei. Verificandu-mi telefonul, mi-am dat seama ca avem sute de amintiri placute impreuna, de la Tanzania la Madrid si chiar aici, in Romania, cine de Craciun in Marriot, brunch la DonCafe (inca imi plac ouale Benedict), nenumarate petreceri si evenimente.

Sunt recunoscatoare pentru toate acestea, pentru timpul petrecut impreuna, pentru sfaturile, prietenia si joie de vivre. Si nu voi uita niciodata ultimul tau sfat, acum 2 saptamani, sa-mi porti mereu zambetul. Iti multumesc ca existi in viata mea!”, este unul dintre mesaje.

„Cea mai trista veste pe care am primit-o in ultima vreme! Unul dintre cei mai misto oameni (sefi) cu care am lucrat in sistemul bancar, s-a stins noaptea trecuta, dupa ce a pierdut lupta cu virusul COVID! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, George!”, este un alt mesaj.

Mai mult despre: ,

Comentarii: