Primul lider al PSD care recunoaste ca este razboi intre Dragnea si Tudose: „Chiar daca colegii mei spun ca nu-i asa, avem o problema”

politica

Primarul Sectorului 1 din Bucuresti, Dan Tudorache (PSD), recunoaste ca intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose are loc un conflict de mari proportii. El i-a ironizat pe ceilalti pesedisti care sustin ca in PSD este liniste si pace.

„Avem o problema si trebuie sa o rezolvam, chiar daca colegii mei spun ca nu-i asa. Sper sa se ajunga la un consens, sper ca liderii sa isi dea seama ca acest scandal nu duce la nimic bun. Imi pare rau ca aceasta disputa a ajuns in public”, a declarat Tudorache la Antena 3.

Cel mai recent efect al conflictului dintre cei doi lideri ai PSD, Dragnea si Tudose, a fost refuzul premierului de a il demite pe sedful Politiei Romane, asa cum vrea ministrul de Interne, Carmen Dan.

Antena 3 pare ca s-a pozitionat de partea lui Dragnea, postul lansand acuzatii de o duritate fara precedent la adresa lui Tudose.

„Din punct de vedere politic, Mihai Tudose este prietenul pedofililor. Asta se intampla! Nu exista o alta explicatie decat policianismul domnului Tudose in legatura cu aceasta decizie. Politia Romana il avea in mana (pe pedofil – n.red) din 2009 si el continuat sa actioneze. Acum a avut nevoie de trei zile ca sa il identifice”, a atacat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Realizatoarea Oana Zamfir i-a tinut isonul lui Chirieac, spunand ca „pedofilul a fost lasat sa violeze din 2009″.

Chirieac a adaugat apoi ca „cea mai buna solutie pentru coalitie este sa il schimbe pe Mihai Tudose, nu poti guverna cu prietenul pedofililor”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: