Primul lider de partid care-si anunta sprijinul pentru premier: „Voi sustine in continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu”

politica

Presedintele partidului Pro Romania, Daniel Constantin, afirma ca va sustine in continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu si apreciaza ca situatia din prezent este „un moment de cotitura pentru Romania”.

„Eu, spre deosebire de Dragnea si de Tariceanu, nu imi schimb opinia si angajamentul! Voi sustine in continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu, din simplul motiv ca este un om onest care iubeste Romania mai mult decat propria functie sau beneficiu”, scrie Daniel Constantin pe Facebook.

Presedintele Pro Romania apreciaza ca deciziile Coalitiei au fost luate „de doua persoane, in mod discretionar”.

„Ce am spus in ultimele luni se confirma, din pacate pentru stabilitatea Romaniei! Astazi este clar pentru toata lumea ca toate deciziile Coalitiei, toate deciziile care au influentat activitatea guvernamentala, au fost luate de doua persoane in mod discretionar — de Liviu Dragnea si de complicele acestuia, de Calin Popescu Tariceanu. De la numirea ministrilor si pana la cele mai controversate decizii, singurii responsabili sunt Dragnea si Tariceanu!”, adauga Constantin.

El ii indeamna pe cei care au aceleasi opinii sa i se alature.

„Astazi este un moment de cotitura pentru Romania, pentru viitorul nostru, al tuturor. Eu m-am opus abuzului si minciunilor lui Tariceanu in ALDE, m-am opus unui mod arhaic de a face politica, unui om care a calcat in picioare principiile democratice obligatorii oricarui partid! Astazi, toti cei care simt si gandesc la fel ca mine sunt bineveniti alaturi de mine si colegii mei! Este sfarsitul unui astfel de mod de a face politica, sfarsitul politic al celor care gandesc asa!”, scrie, pe platforma de socializare, presedintele Pro Romania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: