politica

Primul lider PSD care spune ca alianta PSD-PNL va crapa in curand: „Eu sunt un pesimist ca aceasta coalitie va functiona pana la sfarsit”

Presedintele PSD Bacau, europarlamentarul PSD Dragos Benea, a declarat, joi, la emisiunea Talk News de la Profit TV, ca este pesimist ca aceasta coalitie PNL-PSD va functiona pana la sfarsit si a punctat ca, prin decizia de a intra la guvernare in acest moment, PSD si-a pus sub semnul intrebarii pozitia de favorit numarul unu la alegerile din 2024, asa cum era creditat de toti analistii politici.

”Eu sunt un pesimist ca aceasta coalitie va functiona pana la sfarsit. PSD, PNL si UDMR vor avea mai multe teste decat se asteapta, in care se va testa eficienta acestei coalitii a coabitarii, pentru ca se incearca o coabitare pentru a trece aceasta iarna dificila si sa iesim din acest fund de prapastie unde ne-a adus guvernarea liberala”, a spus Benea despre sansele coalitiei PNL-PSD.

El a adaugat ca se va vedea ce se va alege de aceasta optiune a PSD de a raspunde acestei asteptari a electoratului PSD si a unei bune parti a societatii.

”Este clar ca PSD isi pune sub semnul intrebarii pozitia de favorit numarul unu la alegerile din 2024, pentru ca toti analistii politici creditau PSD ca principal favorit”, a spus el, citat de news.ro.

Intrebat daca PSD a gresit cand a intrat la guvernare, europarlamentarul PSD a raspuns: ”Cam asta spun, sunt si pesimist, pentru ca si-a pus la bataie rolul de favorit numarul unu, ceea ce mai rar in politica!”.

Dragos Benea a tinut sa precizeze ca ”PNRR este un test de incercare, pentru ca este scris de Cristian Ghinea” si ”a fost dictat de alegerile din PNL si USR, pentru ca multe proiecte s-au dus in zonele dezvoltate, in Ardeal, ceea ce va accentua diferentele de dezvoltare dintre regiuni. ”Mi-as fi dorit ca PSD sa se consolideze si sa se pregateasca pentru 2024, astfel incat acest moment 2024 sa nu ne gaseasca nepregatiti”, a mai afirmat Benea.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: dragos benea

Recent Posts

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de Israel: „Sambata am folosit doar arme vechi”

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de fortele israeliene,…

4 ore ago

Un fugar american a fost prins in Piata Sf. Petru din Roma. Avea la el trei cutite lungi

Politia italiana l-a arestat, saptamana trecuta, pe „cel mai cautat” fugar american. Barbatul a fost…

4 ore ago

Sportivii romani vor merge la Paris cu aeronava „Nadia Comaneci”

Aeronava  Tarom care va transporta sportivii romani la Jocurile Olimpice de la Paris poarta numele…

4 ore ago

Doua fete de 6 si 11 ani au fost injunghiate in Franta. Suspectul a fost arestat

Un barbat a fost arestat dupa ce doua fete in varsta de sase si 11…

4 ore ago

Un lider regional al partidului german de extrema-dreapta AfD, trimis in judecata pentru utilizarea „cu buna stiinta” a unui slogan nazist intr-un discurs

Un lider regional al partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost trimis…

4 ore ago

Specialistii evalueaza daunele aduse operelor de arta salvate din incendiul de la Bursa de Valori din Copenhaga. Fatada cladirii s-a prabusit

Conservatorii de opere de arta evalueaza daunele aduse picturilor vechi de secole recuperate in urma…

4 ore ago