Primul membru al unui GUVERN care vorbeste despre NOUA ORDINE MONDIALA

externe

Un consilier apropiat al premierului australian Tony Abbott, climato-sceptic notoriu, a afirmat vineri ca incalzirea climatica este o inventie sustinuta de Organizatia Natiunilor Unite pentru a crea o noua ordine mondiala autoritara, scrie AFP.

Maurice Newman, care conduce Consiliul economic consultativ in subordinea guvernului Abbott, obiectivul final al acestor conspiratori este „concentrarea puterii politice”.

Incalzirea climatica nu este decat un mijloc pentru a ajunge la acest scop, a scris acesta, intr-un editorial publicat de cotidianul The Australian, in care critica „elucubratiile climato-catastrofice din ultimii 50 de ani”.

„Este un secret bine pazit, dar se dovedeste ca 95% dintre modelele climatice despre care ni s-a spus ca pot dovedi legatura intre emisiile de CO2 si incalzirea climatica, dupa aproape doua decenii de stabilitate a temperaturilor, sunt eronate”, spune acesta, fara a-si argumenta afirmatiile.

Declaratiile lui Newman, fost sef al grupului audiovizual public Australian Broadcasting Corporation, coincide cu vizita in Australia a lui Christiana Figueres, secretar executiv al Conventiei asupra schimbarilor climatice a ONU.

Acesta, potrivit consilierului australian, „pretinde ca democratia nu este un sistem potrivit in lupta impotriva incalzirii climatice. China comunista, spune ea, este cel mai bun model”.

„Nu este vorba de fapte sau de logica ci de o noua ordine mondiala plasata sub controlul Natiunilor Unite. Ea se opune capitalismului si libertatii si face din catastrofismul mediului un subiect cotidian pentru a-si atinge scopurile”, crede Maurice Newman, citat de hotnews.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: