Primul parlamentar infectat cu coronavirus: „Am fost victima unui fake news pentru a ma discredita politic”

actualitate

Senatorul PNL Vergil Chitac, primul parlamentar roman depistat cu COVID-19, a sustinut la Digi 24 ca, in cazul imbolnavirii sale cu COVID-19, a fost victima unei campanii de presa sustinuta voit impotriva sa pentru a fi discreditat politic.

„Tot fake news-ul suna cam asa: ‘Senatorul Chitac s-a deplasat la Bruxelles, la o sedinta a Adunarii parlamentare NATO, ocazie cu care s-a imbolnavit de la un parlamentar francez’ . De ce e pronuntat mereu numele NATO si de ce este Bruxelles?”, a declarat Chitac, invitat intr-o emisiune la Digi24.

Senatorul PNL sustine ca la inceput a negat ca este infectat cu noul coronavirus pentru ca „in urma cu 5 ani am avut un episod asemanator, aproape identic, am crezut ca este o raceala”. „In perioada aceea s-a starnit la adresa mea… desi in perioada aia au fost mai multe persoane publice bolnave de COVID. Intrebarea pe care mi-o pun, este de ce s-a pus reflectorul pe mine?”, a mai declarat Chitac.

„Eu cred ca a fost o campanie de presa intretinuta in mod voit impotriva mea pentru a ma discredita politic. Artizanii acestei campanii de presa eu ii vad in interiorul PSD, si central, dar in primul rand din randul PSD-ului local (filiala Constanta – n.red.)”, a mai spus Vergil Chitac, confirmat cu COVID-19 la jumatatea lunii martie.

Mai mult despre:

Comentarii: