Primul politician roman care este judecat pentru defaimare, asa cum vrea Dragnea. Printre judecatori se afla Gabriela Firea si Serban Bradisteanu, iar sala de judecata e la Cotroceni

news

Europarlamentarul Cristian Preda este chemat in fata Consiliului de Onoare al ordinului Steaua Romaniei, ca urmare a criticilor aduse Guvernelor Grindeanu si Tudose.

Anuntul a fost facut de europarlamentar pe pagina personala de Facebook. „Prigoana a inceput. Intrucat am criticat in PE guvernele Grindeanu si Tudose, sunt chemat in fata Consiliului de Onoare al ordinului Steaua Romaniei, pentru a raspunde unui denunt care reia acuzatiile PSD-ALDE de defaimare a tarii”, scrie Presa pe Facebook.

„Ma vor judeca: Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, doctorul Serban Bradisteanu (da, acela condamnat!), Mircea Geoana, fostul director SRI Costin Georgescu si generalul Degeratu. Consiliul e prezidat de fostul presedinte al Academiei, Ionel Haiduc. Judecata e programata pe 28 martie a.c., la Cotroceni.
Ma voi apara. Nu ma intimideaza coalitia coruptilor. Dincolo de cazul meu, e in joc un principiu: Romania libera si europeana trebuie protejata. Sunt convins ca am de partea mea nu o formatiune politica, ci cetatenii onesti ai acestei tari.
Pentru ei lupt. Vom invinge!”, mai scrie europarlamentarul pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: