Primul politist ucis de coronavirus. Mesaj al ministrului de Interne, Marcel Vela: „Avea doar 49 de ani…”

news

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis duminica seara un mesaj in care confirma decesul sefului de post din Ipotesti in urma infectarii cu Covid-19.

„Nimic nu este mai dureros decat atunci cand, dupa luni bune de lupta cu acest virus nemilos, ii cade victima chiar cineva din echipa noastra.

Agentul sef principal de politie Gibea Alexandru din cadrul Inpectoratului Judetean de Politie Olt si-a pierdut viata din cauza infectiei cu COVID-19, in pofida eforturilor cadrelor medicale de la Spitalul Caracal si apoi de la Institutul National de Boli Infectioase ‘Prof. Dr. Matei Bals’.

Suntem cu tot sufletul alaturi de familie, colegi si toti cei care l-au cunoscut.

Singura mangaiere pe care o putem gasi acum este faptul ca stim ca sotia sa, asistent medical, a fost declarata vindecata de COVID-19 si, din fericire, niciunul dintre colegii politistului nu prezinta simptome de infectare.

Agentul sef principal de politie Gibea Alexandru a absolvit Scoala de Subofiteri de Politie ‘Vasile Lascar’ Campina in 1993 si era sef de post al Postului de Politie al comunei Ipotesti. Avea doar 49 de ani…”, a scris Vela pe Facebook.

Alexandru Gibea, seful de post din comuna Ipotesti, judetul Olt, a incetat din viata, dupa ce a fost internat in spital la sfarsitul lunii mai cu COVID-19.

Politistul Alexandru Gibea, 49 de ani, a fost internat pe 28 mai, la Spitalul Slatina, iar pe 30 mai a fost transferat la Spitalul Caracal, fiind confirmat cu noul coronavirus. In urma cu o saptamana a fost transferat la Bucuresti.

Alexandru Gibea este cel de al saselea deces din judetul Olt, cauzat de COVID-19.

Mai mult despre: ,

Comentarii: