Primul transfer de la AUR la partidul lui Dragnea: „Avem agenti straini infiltrati la varful puterii, in gasca cu membri marcanti din conducerea unor partide parlamentare”

politica

Naistul Nicolae Voiculet, fost candidat AUR pentru Senat, isi anunta sustinerea pentru noul partid infiintat de Liviu Dragnea. 

„Traim o stare de asediu la adresa Suveranitatii Nationale a Romaniei generata de agenti straini infiltrati la varful puterii, in gasca cu membri marcanti din conducerea unor partide parlamentare. (…) Parerea mea si a multora, este ca Liviu Dragnea a fost executat politic si trimis in detentie pentru ca incepuse sa incurce prea mult agenda externa a lui #Iohannis &Co. Conglomeratul politic actual din Romania este fin orchestrat spre un totalitarism periculos de ‘armonios’ care este dirijat de catre cei de la putere, impreuna cu papusarii lor externi… cunoscuti”, a anuntat Voiculet pe Facebook.

De altfel, Voiculet s-a prezentat la vila lui Liviu Dragnea din Bucuresti imediat dupa ce acesta a fost eliberat pentru a-i aduce un omagiu. „Cel mai mare patriot al Romaniei, pe care toti vor sa-l omoare”, a spus Voiculet in timp ce era imbratisat de Dragnea.

Voiculet a postat atunci pe pagina sa de Facebook o inregistrare in video in care ii canta lui Dragnea si se imbratiseaza cu acesta.

„Liviu Dragnea, fostul detinut politic acum e liber, dar romanii inca sunt prizonieri. Clasa politica e compromisa in mare parte, dar inca exista sanse ca Romania sa ramana a romanilor..!”, a scris Voiculet.

Voiculet este si un apropiat al lui Piedone, primarul din Sectorul 5.

Voiculet a fost primul pe lista AUR pentru Senat din Prahova insa nu a intrat in Parlament pentru ca lista a fost invalidata de BEJ intrucat nu se afla nicio femeie printre candidatii AUR.

Voiculet a aparut alaturi de liderii AUR in noaptea alegerilor, fiind un apropiat al lui Bobby Paunescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: