Prins cu 50 de litri de motorina furati din rezervorul unui camion. Este a 13-a oara cand a fost prins la furat, in doar sase luni

news

Un bihorean in varsta de 28 ani din localitatea Spinus a fost prins in flagrant de politistii oradeni in timp ce scotea motorina din rezervorul unui camion aflat in parcarea unui centru comercial de pe soseaua de centura a municipiului, potrivit Bihoreanul.

Politistii Biroului Furturi din Autovehicule si ofiterii Brigazii Operatiuni Speciale Oradea l-au prins cu doua bidoane in care avea 50 litri de motorina furata.

In plus, potrivit politistilor, barbatul ar fi condus un autovehicul desi nu are permis de conducere.

Prejudiciul cauzat, in suma de circa 700 lei, a fost recuperat partial, deoarece, pe langa motorina furata, barbatul a stricat busonul si supapa de siguranta ale rezervorului.

Potrivit Bihoreanul, tanarul nu e la prima isprava. In ultimele sase luni el ar fi comis cel putin 12 furturi similare in parcarile marilor centre comerciale din municipiu, luand din rezervoare 2.928 de litri de motorina cu un prejudiciu total de 27.500 de lei, nerecuperat.

Tanarul a fost retinut pentru 24 ore, pentru furt calificat in forma continuata, furt calificat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere si apoi infatisat tribunalului cu propunere de arestare preventiva pentru 30 zile.

Politistii din cadrul Biroului Furturi din Autovehicule continua cercetarile sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea, pentru documentarea intregii eventuale activitati infractionale a celui in cauza si pentru recuperarea integrala a prejudiciului.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: