„Am prins-o cu minciuna”. Firea a mintit ca este nasa unui individ numit intr-o functie inalta, acum a aparut si dovada

politica

Consilierul general Ciprian Ciucu prezinta dovada ca Gabriela Firea este nasa directorului general al RADET, Alexandru David Burghiu. Firea negase vehemt, in urma cu cateva luni, aceasta informatie.

„Politica de clan. Am prins-o cu minciuna. Cum este definita politica de clan in cateva cuvinte? Simplu: promovarea personelor cu care esti in relatii de familie (rudenie sau aliante) in detrimentul persoanelor competene si merituoase.

Va mai aduceti aminte, multe ziare au preluat stirea atunci, cand am somat-o pe Gabriela Firea sa infirme sau sa confirme daca este nasa tipului pe care l-a pus sef la RADET? Firea nu a zis nimic, dar a pus biroul de presa sa infirme printr-un comunicat, citez: ‘1. Desi este o ipoteza care vizeaza viata privata a Primarul General, va informam ca Gabriela Firea NU este nasa de casatorie a domnului Alexandru David Burghiu’.

Dar ce avem noi aici, in acesta fotografie? Avem asa:
1) Doi tineri insuratei, familia Burghiu;
2) Trei primari, dar doar unul este in exercitiul functiunii;
3) Primarul care oficiaza, cel care poarta tricolorul, este primarul Sangovului, cel caruia PMB, la initiativa primarului Firea ii construieste, LA SNAGOV, un liceu.

Politica de clan este des intalnita in Asia Centrala, in ‘stanuri’ si am mai intalnit-o si prin Balcani. Astazi este la Bucuresti. Institutii intregi sunt populate cu oameni dintr-un anumit orasel sau dintr-o regiune. De exemplu, in institutia X 90% din angajati sunt din satul Y. Acum depinde de voi daca credeti ca merita sa dati mai departe… La TV, merge mai greu zilele astea. Astept comunicatul Primariei…”, a incheiat ironic Ciucu.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti l-a desemnat in luna martie a acestui an pe David Alexandru Burghiu administrator special al RADET. La doar 32 de ani, David Alexandru Burghiu are o cariera vasta in consilii de administratie ale companiilor de stat si o avere impresionanta.

Consilierul general Ciprian Ciucu a anuntat atunci ca Burghiu este finul primarului Gabriela Firea (PSD).

„Ii cer public primarului Gabriela Firea sa infirme sau sa confirme daca este nasa persoanei puse ieri Administrator Special la RADET, numitul Burghiu David Alexandru (31 de ani, cel cu CV-ul de mai putin de o pagina). Aceasta precizare este importanta si necesara pentru credibilitatea Gabrielei Firea deoarece cu doar doua zile inainte facea urmatoarea declaratie:

‘Nu ne mai permitem sa incercam maniere autohtone care au dat gres pana acum. Nu ne mai permitem ceea ce s-a intamplat in ultimii 20 de ani in care conducerea acestei regii a fost politizata […]’”, a anuntat Ciucu pe pagina sa de Facebook.

El a prezentat, joi, si CV-ul noului administrator al RADET. „Cititi si va cruciti”, a subliniat Ciucu.

„Acesta este tot ‘CV-ul’ viitorului administrator special pus de Firea/PSD la RADET, acea regie cu bugetul unui intreg oras de marime medie spre mare! O bataie de joc! Nu le e rusine sa vina un astfel de om cu un asa CV in fata bucurestenilor? Cititi si va cruciti!”, a aratat Ciucu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: