Print saudit: „Voi finanta Israelul si tarile arabe pentru a INVADA Rusia, daca Putin nu se intoarce la masa negocierilor”

externe

Al-Waleed bin Talal, un miliardar din Arabia Saudita, care face parte din familia regala, acuza fortele ruse si siriene de atrocitati in masa pentru a cuceri Alep. El ameninta Moscova ca va finanta Israelul si tarile arabe pentru a „invada Rusia”.

„Regimul de la Damasc si Rusia folosesc bombe incendiare care au dus la moartea si suferinta unui numar urias de oameni”, a declarat printul Al-Waleed bin Talal.

Printul a fost primit calduros, recent, de oficialitatile din Israel. El a semnat un memorandum de colaborare reciproca cu ministrul Afacerilor Externe.

„Suntem foarte incantati sa vedem ca mentalitatea araba se schimba si ca statele arabe nu mai considera ca Israelul este inamicul lor. Ar trebui sa lucram impreuna pentru a salva cetatenii sirieni de atrocitatile Rusiei. Daca Putin nu se intoarce la masa negocierilor voi finanta Israelul si tarile arabe pentru a invada Rusia”, a declarat Al-Waleed bin Talal, potrivit unei inregistrari audio citata de AWD News.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: