externe

Printul Harry s-a intors de urgenta in Los Angeles dupa incoronarea tatalui sau pentru a prinde sarbatorirea zilei de nastere a fiului sau, Archie

Ducele de Sussex s-a intors in California dupa ce a prins un zbor British Airways la doar cateva ore dupa ce s-a incheiat incoronarea tatalui sau scrie The Independent.

Harry a sosit la Aeroportul International din Los Angeles (LAX) in jurul orei locale 19.30 (3.30 in Marea Britanie), la timp pentru a sarbatori ziua fiului sau.

Printul Archie a implinit patru ani sambata, in aceeasi zi cu incoronarea regelui Charles, si si-a petrecut ziua alaturi de mama sa, ducesa de Sussex, la casa lor din Montecito, California.

Insotitorii de zbor ai British Airways au confirmat agentiei de presa PA ca Harry a fost in avion.

Aparitia ducelui la incoronare a fost prima sa aparitie publica alaturi de familia regala de cand si-a criticat familia in controversata sa carte de memorii „Spare”.

El a fost asezat in al treilea rand pentru incoronarea lui Charles si a reginei, in Westminster Abbey, la doua randuri in spatele fratelui sau, printul de Wales.

Printul Harry a sosit singur la incoronare, dupa ce a venit cu un zbor comercial al companiei American Airlines.

El a fost vazut zambind in mai multe momente pe parcursul slujbei si a fost asezat langa printul Andrew.

Harry a sosit singur la eveniment si nu a parut sa aiba nicio interactiune cu fratele sau, William.

Ducele a purtat ceea ce i s-a cerut sa poarte, care a constat intr-un costum si o cravata de dimineata de culoare inchisa, medaliile din Afganistan si Jubileu prinse pe sacoul de costum, precum si o stea si o decoratie la gat din Ordinul Regal Victorian. Casa de moda Dior a confirmat ca printul Harry a purtat un look formal Dior special conceput.

In timpul slujbei, Harry a fost vazut, alaturi de ceilalti membri ai familiei regale din jurul sau, rostind cuvintele: „Dumnezeu sa-l salveze pe Regele Carol. Traiasca Regele Charles. Fie ca Regele sa traiasca vesnic”.

Dupa slujba, ducele de Sussex s-a urcat rapid intr-o masina, cu o expresie inexpresiva pe fata.

Intoarcerea sa brusca in SUA a insemnat ca nu a aparut la balconul Palatului Buckingham pentru finalul zilei, Palatul confirmand ca nu a avut niciun rol oficial la eveniment.

Printul Harry locuieste in Statele Unite impreuna cu sotia sa, ducesa de Sussex, si cu copiii lor, Archie si Lilibet, de cand a renuntat la pozitia sa din familia regala in 2020.

Urmareste-ne si pe:
Victor Mihalache

Share
Published by
Victor Mihalache

Recent Posts

Auzit-ati de-un Vilcean care musca din dusman?

Pentru ca se plictisesc teribil prin Parlament, tot scotand bilute din nas sau accesand de…

3 ore ago

Cum arata Vovciank, un alt oras pe care Rusia vrea sa-l „elibereze”. Peste 14.000 de oameni au fost stramutati din casele lor

Imagini teribile cu cartierele din orasul Vovciank, atacat puternic de Rusia. Numeroase blocuri de locuinte…

50 de minute ago

Turbulente grave pe un zbor Londra-Singapore: un mort si 30 de raniti. Victimele nu purtau centura de singuranta

O persoana a murit si alte peste 30 au fost ranite intr-un zbor Singapore Airlines…

2 ore ago

Judecatoarea lui Pascu se transfera de la Mangalia la Constanta. CSM i-a aprobat solicitarea

Judecatoarea Ioana Ancuta Popoviciu, cea care gestiona dosarul accidentului de la 2 Mai, de care…

2 ore ago

In ce consta „sanctiunea maxima” pentru deputatul Vilceanu, dupa ce l-a batut pe deputatul Roman: Salariu mai mic cu 50% si reducerea timpului de vorbire in Parlament

Comisia juridica din Camera Deputatilor a aprobat, marti, la solicitarea Biroului Permanent, o sanctiune maxima…

2 ore ago