Priviti aceasta fotografie. In ochii Elenei Udrea se citeste spaima

opinii

Elena Udrea a iesit din puscarie total schimbata. Iar asta nu tine doar de aspectul mult imbatranit, ci de ceva mult mai profund.

Se comenteaza insistent acum in legatura cu aspectul Elenei Udrea. Ca nu mai are coafura impecabila, ca blondul nu mai este galben-lucios, ca sprancenele au culori diferite, pana si pe gat i s-au identificat vreo cateva cosuri. Da, Elena Udrea este departe de aspectul „buna pentru Romania” de la sfarsitul anului trecut, insa nici puscaria nu este salon de intretinere corporala. Dar altceva surprinde la aspectul fostei blonde atotputernice.

Elena Udrea a iesit de la Targsor zambind, straduindu-se sa afiseze o mina cat mai optimista si increzatoare. Insa totul nu este decat o fatada care ascunde prost un om aflat in pragul prabusirii. Priviti cu atentie fotografiile care i-au fost facute acum, acoperiti-i zambetul si veti observa ca ochii ei exprima o teroare profunda. Este o spaima care nu cred ca-i va mai trece vreodata.

Nicaieri in lume puscaria nu este pension de lux. Orice om iese afectat dupa o asemenea experienta, insa politicienii nostri parca sunt inzecit mai daramati. Gheorghe Stefan „Pinalti” era atat de slabit incat devenise de recunoscut, Andrei Hrebenciuc a albit dupa numai cateva saptamani, iar acum o vedem pe Elena Udrea, care pana mai ieri sfida cu degetul la nas prin Parlament, transformata intr-o epava. Pana la urma acesti oameni nu au stat in lagare de concentrare nazista, ca sa se confrunte cu teroarea si moartea in fiecare clipa. Insa pentru ei socul caderii de pe ametitoarele inaltimi ale puterii a fost mare.

Pana mai ieri erau deasupra muritorilor de rand, acum au trebuit sa respire alaturi de acestia aerul imputit al saraciei si sa imparta cu ei paduchii. Pana mai ieri nu exista loc inaccesibil sau prea scump in toata lumea asta, acum ei nu-si puteau permite sa iasa nici la dus cand isi doreau. Pana mai ieri se asterneau valuri de slugi la picioarele lor gata sa execute cea mai mica dorinta, acum au trebuit sa se roage ei pentru un banal foen. Au ajuns mai rau decat in momentul zero, de la care au pornit flamanzi si lacomi spre obtinerea cu orice pret a bunastarii si omnipotentei, iar asta probabil ca i-a terminat mai mult decat lipsa libertatii.

La iesirea de la Targsor, Elena Udrea a spus ca are de gand sa faca politica in continuare. O declaratie care ar trebui sa ne arate ca a ramas o femeie bataioasa, insa in ochii ei numai indrazneala nu se mai poate citi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: