„Priviti-l pe seful Politiei Romane”. Ioan Buda este incapabil sa explice de ce au confiscat placutele anti-PSD – Video

news

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, s-a incurcat in explicatii cand a fost intrebat de un reporter de la Realitatea TV in caza carei legi au fost confiscate placutele de inmatriculare cu „MUIEPSD”. Buda a incercat in mod penibil sa il pacaleasca pe jurnalist, dar a folosit exlicatii care se bat cap in cap.

La 24 de ore de la izbucnirea scandalulului, sefii Politiei nu reusesc sa explice de ce i-au luat placutele de inmatriculare si de ce l-au lasat fara permis pe Razvan Stefanescu. Inregistrarea cu declaratiile lui Buda a devenit virala pe retelele de socializare.

„Priviti-l pe seful Politiei Romane, Ioan Buda, incapabil sa explice care versiune a Conventiei ONU pentru circulatia rutiera s-a aplicat ‘suedezului’ pentru ridicarea placilor de inmatriculare si a permisului. Si Raul chiar se straduieste sa obtina raspunsurile.

Daca pe cei trei de la Politia Rutiera, din conferinta de presa de ieri, ii puteam suspecta de prostie, conduita sefului Politiei Romane arata ca in mod deliberat au aplicat o prevedere abrogata. Pare ordin de zi pe unitate: ‘S-o facem cu totii pe prostii’ – si asta doar ca sa-i faca zile fripte ‘suedezului'”, a comentat jurnalistul Liviu Avram pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: