Priviti „Un fluviu de prostie”. Alex Dima aduce aminte cine este Razvan Cuc, noul ministru al Transporturilor

news

Televiziunile de stiri anunta ca CEX al PSD a decis, marti seara, sa i propuna pe Razvan Cuc pentru fucntia de ministru al Transporturilor. Alex Dima (Pro TV) tine sa aduca aminte cine este Cuc.

Razvan Cuc a mai fost ministru al Transporturilor si in mandatul de premier al lui Mihai Tudose. Alex Dima l-a intalnit atunci, in timp ce realiza ancheta „Un fluviu de prostie” pentru „Romania, te iubesc”.

„Aud ca PSD il vrea la Ministerul Transporturilor pe Razvan Cuc. A mai fost. Il vedeti in toata splendoarea de la min 10,40 in materialul ‘Un fluviu de prostie'”, a scris Dima pe Facebook.

Vezi aici ancheta „Un fluviu de prostie”.

Comitetul Executiv al PSD a votat, marti, dupa patru ore de discutii, nominalizarea lui Daniel Suciu ca vicepremier si ministru al Dezvoltarii si a lui Razvan Cuc la Ministerul Transporturilor, au declarat surse politice, pentru Mediafax.

Razvan Cuc a mai fost ministrul al Transporturilor in Guvernul Tudose.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, marti, inaintea sedintei CEx, ca Razvan Cuc este sustinut de PSD Neamt pentru functia de ministru al Transporturilor si a precizat ca Felix Stroe, liderul PSD Constanta, nu poate sa fie ministru, fiindca nu este parlamentar.

Mai mult despre: ,

Comentarii: