PRO TV, reportaj usturator din „submarin”. O familie CONDUCE peste 2 milioane de oameni

politica

PRO TV a realizat un material usturator despre noua conducere a Bucurestiului. Jurnalistii au prezentat imagini din „submarinul” lui Pandele, devenit centrul de comanda al Capitalei, remarcand ironic cum se imbina religia cu politica.

„Submarinul”, cum este supranumita sufrageria familiei Pandele, devine si centrul de comanda al Capitalei, dupa ce Gabriela Firea a castigat Primaria Bucuresti cu peste 40% dintre sufragii, scrie Stirile PRO TV. Florentin Pandele, candidat independent la Voluntari, a adunat si el aproape 70% din voturi.

Sot si sotie din anul 2010, ei administreaza acum si Capitala, dar si cel mai important oras din judetul Ilfov. Adica peste 2 milioane de locuitori si bugete cumulate de aproape o jumatate de miliard de lei.

Gabriela Firea: „Cand m-a adus prima data, m-a invitat prima data acasa la el, mi-a prezentat sufrageria, alias „submarinul” si cand s-au inchis usile mi-am spus: „Am incurcat-o! Am incurcat-o! Eu cum mai ies de aici, daca nu-mi place?” Eram foarte speriata la acel moment, pentru ca nu gaseam nicio portita de iesire. Dar Dumnezeu m-a ajutat sa nu trebuiasca sa fug.”

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari: „Am reusit sa-i dam o anumita tinuta, ca sa spun asa. In ultimii doi ani de zile, impreuna cu Gabi, am mai decorat cate un colt din aceasta incapere.”

Totusi, e un „Submarin” cu hublouri, iar pentru un fost ofiter de marina asta poate insemna multe. Florentin Pandele are doua doctorate, trei facultati si doua masterate. Gabriela Firea este si ea licentiata in comunicare si are mai multe specializari economice. Impreuna au doi copii, botezati de Gigi Becali, nasul lor de cununie.

Oameni religiosi, Firea si Pandele si-au pus icoane si pe contul de Facebook, si prin casa. Chiar daca unele n-au mai incaput langa portretul celor doi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: