Proaspat iesit din puscarie, Mitrea anunta ca se muta in Africa. Cu ce se va ocupa

politica

Fostul ministru social-democrat Miron Mitrea a declarat marti, la Parlament, ca nu il mai intereseaza politica, dar va pleca „in afara Romaniei” si va face consultanta politica.

„Politica nu, in niciun caz (nu ma intereseaza — n.r.) (…), mi-a ajuns. Acum o sa ma duc in afara Romaniei sa fac consultanta politica. Am niste oferte in Africa”, a afirmat Miron Mitrea, potrivit Agerpres.

El a spus ca perioada petrecuta in inchisoare „nu a fost o mare bucurie”. „Nu e cea mai fericita, dar fiecare si-o face si o simte cum poate. I-am auzit pe unii plangandu-se foarte tare, dar asta e — ajungi in puscarie, iti faci puscaria, dupa aia esti liber, iti vezi de viata”, a precizat Mitrea.

Fostul ministrul al Transporturilor a mentionat ca si-a facut lichidarea de la Parlament, dar au mai ramas mici lucruri de predat, cum ar fi un calculator.

Intrebat daca ii era dor de Parlament, el a raspuns: „Nu imi mai e dor de nimic, decat de prieteni”.

Miron Mitrea a fost pus in libertate de Tribunalul Constanta in luna mai. El a fost condamnat definitiv, pe data de 13 februarie 2015, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare, pentru ca a primit foloase necuvenite din partea fostului sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Irina Jianu, in perioada 2001-2002, in valoare totala de 927.420 de lei, in schimbul numirii si mentinerii acesteia in functie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: