Inspectia Judiciara, unealta lui Tudorel si a PSD. Procurorii din dosarul OUG 13, vizati de masuri disciplinare in urma unei sesizari depusa de oamenii lui Voiculescu

news

Inspectia judiciara a pornit actiunea disciplinara impotriva procurorilor Marius Bulancea, Paul Dumitriu si Jean Uncheselu, acuzati de exercitarea functiei cu rea credinta in dosarul in care au anchetat modul de adoptare al OUG 13, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Cercetarea inspectiei a pornit de la o sesizare formulata in martie 2017 de Jurindex Media SRL, firma detinuta de Adina Anghelescu si Razvan Savaliuc, editorii site-ului Lumea Justitiei (luju.ro).

Lumea Justitiei anunta intr-un articol publicat pe data de 29 iunie ca inspectia judiciara a inceput cercetarea disciplinara impotriva celor trei procurori. Actiunea disciplinara impotriva celor trei este semnata de inspectorul Pancu Romanescu. Propunerea inspectorului urmeaza sa fie analizata in sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii care poate dispune sanctionarea celor trei procurori cu masuri care pot merge pana la excluderea din magistratura sau poate respinge propunerea de sanctionare.

Luju.ro a confirmat informatiile, sustinand ca „Laurei Codruta Kovesi i se apropie sfarsitul”.

Screen Shot 2017-09-06 at 12.53.03

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: