Procurorii DNA au intrat puternic in Primaria Capitalei, fac cercetari de doua saptamani. Speranta Cliseru, mana dreapta a Gabrielei Firea, a demisionat

news

Consilierul general Ciprian Ciucu (PNL) anunta ca procurorii DNA fac cercetari in Primaria Bucuresti „de vreo doua saptamani”. De asemenea, Speranta Cliseru, mana dreapta a primarului Gabriela Firea, a demisionat.

Cicpiran Ciucu spune ca DNA cerceteaza infractiuni de “abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave”, „constituire de grup infractional organizat”, care ar fi fost savarsite inaintea mandatului Gabrielei Firea. Cei cercetati sunt inca directori in Primarie.

Iata anuntul facut pe pagina de Facebook a lui Ciucu:

„Noutati din Primaria Bucurestiului (doar noutati, fara legaturi cauzale)

– De vreo doua saptamani DNA este la Primaria Municipiului Bucuresti;
– Se cerceteaza fapte precum “Abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave”, „constituire de grup infractional organizat”, savarsite inaintea mandatului Gabrielei Firea;
– Sunt cercetati directori ai PMB;
– Activitatea primariei este semi-paralizata (de frica auto-indusa, alte motive n-au);
– Speranta Cliseru, sefa de cabinet a Gabrielei Firea (adusa de la primaria Voluntari, omul lui Costel Florentin Pandele) si-a dat demisia”, a scris Ciprian Ciucu.

Speranta Cliseru a fost administrator public al orasului Voluntari si prefect al judetului Ilfov in perioada 2013-2014. Ea a fost adusa de Firea in primarie in iunie 2016.

Reactia Primariei

Intr-un comunicat transmis redactie, Primaria Capitalei face urmatoarele precizari:

„Avand in vedere informatiile vehiculate in spatiul on-line, potrivit carora „DNA se afla la Primaria Capitalei” si „Speranta Cliseru si-a dat demisia”, Biroul de Presa al Primariei Municipiului Bucuresti este imputernicit sa faca urmatoarele precizari:

– Nu exista nici un document oficial din care sa reiasa ca reprezentantii DNA efectueaza cercetari in sediul Primariei Municipiului Bucuresti, in legatura cu echipa actualului primar general.
– In ceea ce o priveste pe doamna Speranta Cliseru, director de cabinet al Primarului General, aceasta se va implica in alte proiecte in cadrul unei alte institutii. Detasarea a incetat incepand cu 27 ianuarie”, a firma Biroul de Presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: