Procurorii fac front comun in fata atacurilor nebunesti ale PSD, Antena 3 si RTV: „Un veritabil atac la functionarea statului”

news

Asociatia Procurorilor reactioneaza in urma campaniei de demonizare a DNA, derulata violent pe posturile penale Antena 3 si Romania TV. Procurorii considera ca acestea reprezinta „un veritabil atac la functionarea statului”.

„Asociatia Procurorilor din Romania constata cu ingrijorare ca in ultima perioada, pornind de la situatii particulare care sunt in curs de solutionare la organele competente, se incearca decredibilizarea institutiilor judiciare si, mai ales, a Ministerului Public.

Asociatia Procurorilor din Romania subliniaza ca functionarea statului de drept presupune increderea cetatenilor in toate institutiile, iar incercarile de a decredibiliza functionarea sistemului judiciar constituie un veritabil atac la functionarea statului.

Asociatia Procurorilor din Romania considera ca procurorii din cadrul Ministerului Public isi exercita atributiile cu buna-credinta si prin activitatea lor sunt aparate drepturile si libertatile cetatenilor, precum si ordinea de drept din Romania.

De asemenea, ne exprimam convingerea ca situatiile particulare ce pot aparea in functionarea oricarei organizatii vor fi clarificate cu profesionalism si obiectivitate de catre organele competente care au fost deja investite.

Din aceste motive, avem incredere in toate institutiile sistemului judiciar, institutii care trebuie sa fie sprijinite pentru o cat mai buna functionare si in niciun caz de decredibilizare”, se afirma intr-un comunicat al Asociatiei Procurorilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: