Procurorii nu s-au lasat intimidati de Carmen Dan si Dragnea. Membru al guvernului, chemat la audieri in dosarul violentelor din 10 august

news

Mihai Dan Chirica, secretar de stat in MAI, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul protestului din 10 august, in care acesta a fost pus sub acuzare pentru complicitate la abuz in serviciu si participatie improprie la purtare abuziva.

Secretarul de stat in MAI, Mihai Dan Chirica, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General pentru a fi audiat de catre procurori. Acesta a petrecut in sediul institutiei aproape o ora si a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor.

Comisarul sef de politie Dan Mihai Chirica, secretar de stat pentru relatia cu institutiile prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, este urmarit penal pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in forma continuata in timp ce colonelul Sebastian Cucos, in prezent prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane, este urmarit penal pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in forma continuata.

Alaturi de acesta, mai sunt urmariti penal si colonelul Ionut-Catalin Sindile, in prezent imputernicit inspector general al Jandarmeriei Romane, maiorul Cazan Laurentiu Valentin si fostul sef al Jandarmeriei, Sebastian Cucos.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: