Procurorul Alexandra Lancranjan l-a pus la punct pe Dragnea, dupa ce seful PSD s-a plans de prezenta protestatarilor in fata DNA: „Vom face plangere impotriva ei”

news

Avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii, a declarat ca seful PSD va depune plangere impotriva procurorului din dosarul Tel Drum, Alexandra Lancranjan. „Domnul Dragnea a fost intimpinat cu foarte multa violenta, de toate felurile, iar procurorul a facut abstractie”, a declarat avocata la Antena 3.

Avocata s-a plans ca se incearca „umilirea” lui Liviu Dragnea.

”Am asistat la aceasta prigoana impotriva lui Liviu Dragnea. Domnul Dragnea a fost intimpinat cu foarte multa violenta, de toate felurile, iar procurorul a facut abstractie. Procurorul de caz a zis ca nu il intereseaza ce se intampla afara.

Vom face din nou plangere, procurorul de caz nu era deloc preocupat sa evalueze bunurile, se prevala de o decizie a ICCJ. E acuzat de grup infractional organizat din 2001, in conditiile in care infractiunea e prevazuta de lege abia in 2003. Cum poate sa puna sechestru pe venitul de la Camera Deputatilor, cum poate sa considere ca e sursa ilicita salariul?

S-a incercat umilirea si discreditarea lui Liviu Dragnea. Contestam masura dispusa, a sechestrului, vom invoca toate nelegalitatile si vom recurge la o directiva europeana, chiar daca legea interna e restrictiva. Am avut aprobarea sa mergem miercuri dimineata, dar am primit telefon, luni seara, la ora 21.00, sa doamna procuror nu poate miercuri si sa mergem marti”, a declarat Maria Vasii la Antena 3.

Dragnea a fost chemat marti la DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca averea i-a fost pusa sub sechestru in dosarul Tel Drum.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: