Procurorul din cazul Cristian Panait acuza: „Nu se ia in calcul a treia varianta”

news

Procurorul Alexandru Lele, pe care Cristian Panait ar fi trebuit sa il aresteze, face precizari importante in cazul Condrea. „Cred ca exista si o a treia varianta, care, din punctul meu de vedere, ar trebui cel mai serios luata in considerare, respectiv determinarea sinuciderii”, a spus Lele.

„Nu stiu daca e nevoie de teorii ale conspiratiei” in legatura cu moartea patronului Hexi Pharma, intr-un accident de circulatie, a spus fostul procuror Alexandru Lele.

„Ceea ce ma mira este faptul ca se incearca gasirea unui raspuns doar din perspectiva a doua infractiuni, fie omor, fie accident din culpa care ar fi urmare a unei idei de sinucidere. Cred ca exista si o a treia varianta, care, din punctul meu de vedere, ar trebui cel mai serios luata in considerare, respectiv determinarea sinuciderii, pentru ca suntem in prezenta unei afaceri foarte mari si cel care a decedat a avut un monopol. Ori, un astfel de monopol nu se acorda cuiva doar pentru ochii lui frumosi”, a spus Alexandru Lele, la Digi24.

„In momentul in care o astfel de afacere foarte profitabila este cedata unei persoane, persoana respectiva este in mod cert tinuta sub control si atunci cand incepe afacerea si cand ar avea anumite idei de a se desprinde de cei care au lansat-o”, a adaugat fostul procuror.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: