Procurorul DNA care i-a infundat pe Nicusor Constantinescu si Mazare, prezent la protest: „Nimeni nu va mai fi in siguranta”

news

Aproximativ 50 de judecatori si procurori constanteni au protestat, luni, timp de o jumatate de ora in fata Judecatoriei Constanta fata de amendamentele PSD-ALDE la Codul Penal. Printre acestia s-a aflat si procurorul DNA Adrian Bodean.

”Sunt aici ca sa arat tamplarilor si muncitorilor ca legile sunt lucruri serioase. Daca modificarile Codului Penal si Codului de Procedura Penala intra in vigoare, activitatea noastra, a tuturor, va fi blocata. Niciun procuror, indiferent ca lucreaza la DNA sau alte parchete, nu isi va mai putea face treaba. Nimeni nu va mai fi in siguranta. Nici macar infractorii nu vor mai fi in siguranta. Si fiicele infractorilor pot fi calcate pe trecere si sotiile lor pot fi talharite”, a declarat pentru Info Sud-Est procurorul Andrei Bodean, din cadrul DNA Constanta.

Bodean este procurorul  care i-a trimis in judecata, printre altii, si pe Nicusor Constantinescu, Radu Mazare si Sorin Strutinsky.

Inca alti patru procurori de la DNA Constanta au mai participat la protest.

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, luni, in timp ce sute de magistrati protesteaza cu robele in brate in fata instantelor, ca „nu i se pare normal”.

„Magistratii n-au voie sa protesteze, prin lege n-au voie sa protesteteze. Este o lege care inca nu-i finalizata, atunci pentru ce protesteaza? Amendamentele sunt niste proiectele mai mici care sunt sau nu aprobate. Si la Camera Deputatilor au fost depuse amendamente de catre colegii mei care au fost respinse. Posibilitatea asta exista si la Senat. Sa manifestam preventiv nu mi se pare normal”, a spus Badalau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: