Procurorul general, replica ironica la afirmatiile infractorului Dragnea. Seful PSD se bucura ca Lazar este „evaluat”

politica

Procurorul general al Romaniei Augustin Lazar a ajuns in aceasta dimineata la sediul institutiei. Intrebat ce parere are despre declaratiile recente ale liderului PSD, Liviu Dragnea, acesta a raspuns: „Cine se trezeste de dimineata departe ajunge”.

Evaluarea procurorului general Augustin Lazar este total indreptatita, a declarat presedintele PSD Liviu Dragnea, spunand ca poate acesta nu a gresit nimic si la finalul procedurii de evaluare va iesi „FB” (calificativul „Foarte bine”, n.r.).

„Eu cred ca este total indreptatita evaluarea. O evaluare nu inseamna neaparat ca a gresit. Poate ca dupa evaluare va iesi ‘FB’ (calificativul „Foarte bine”, n.r.)”, a spus Dragnea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat in 25 august, pe Facebook, ca declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale desfasurata de catre procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Augustin Lazar. In replica, procurorul general afirma ca a luat act de declansarea procedurii de evaluare, dar ca tema protocoalelor ”este falsa”.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: