Producatorul comediei horror The Blackening are in lucru un film despre tragedia submersibilului Titan

life

Tragedia submersibilului Titan, care a atras atentia la nivel mondial, urmeaza sa fie transformata intr-un film, potrivit The Guardian.

Filmul, numit in prezent „Salvaged”, va fi produs de E Brian Dobbins, al carui credit cel mai recent a fost comedia horror din aceasta vara The Blackening. El lucreaza alaturi de MindRiot Entertainment, o companie care realizeaza si o serie documentara despre Kyle Bingham, fostul director de misiune al OceanGate, compania din spatele submersibilului.

„Tragedia lui Titan aminteste de dezastrul navetei spatiale Challenger din 1986: este o tragedie pe care nu o voi uita niciodata”, a declarat Justin MacGregor, seful de continut european al grupului.

Dezastrul, in care toti cei cinci barbati de la bordul unui submersibil au murit dupa ce submersibilul, care se indrepta spre epava Titanicului, a pierdut contactul cu suprafata si a facut implozie, a devenit o stire internationala in iunie. Filmul va acoperi perioadele dinaintea, in timpul si dupa tragedia de cinci zile”, potrivit Deadline.

Co-scenaristul Jonathan Keasey a spus ca filmul va urmari sa puna sub acuzare „ciclul mediatic non-stop, 24 de ore din 24, care condamna si distruge vietile atator oameni fara niciun proces echitabil. Adevarul este tot ceea ce conteaza. Si lumea are dreptul sa cunoasca adevarul, intotdeauna, nu momeala care ne este bagata pe gat de cei care cauta cele cinci minute de faima”, a adaugat el.

Initial s-a zvonit ca regizorul James Cameron va face un film bazat pe tragedie, dara replicat pe Twitter ca rapoartele sunt „jignitoare” si ca nu va fi niciodata implicat intr-un astfel de proiect.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: