Profesionalism marca Antena 3. Oamenii lui Gadea l-au bagat in SPITAL pe Vizante

news

Antena 3 a anuntat, duminica seara, ca actorul Marius Florea Vizante a foist dus la spital cu ambulanta, dupa ce i s-a facut rau pe scena Teatrului de Comedie. Realitatea este cu totul alta.

Prima stire pe site-ul Antena 3, duminica seara, anunta o veste teribila: actorul Marius Florea Vizante a ajuns la spital, cu ambulanta, dupa ce i s-a facut rau pe scena.

„Momente de panica la Teatru de Comedie. Actorului Marius Florea Vizante i s-a facut rau inainte de spectacolul „Acasa la tata”, in care urma sa joace. Comediantul a fost preluat de urgenta de o ambulanta si transportat la spital.

Spectacolul a fost anulat, cei prezenti fiind anuntati ca actorul se simte rau. Din distributia piesei de teatru mai fac parte actorii Florin Anton, Gheorghe Danila si Vlad Zamfirescu. Totodata, in piesa regizata de Mimi Branescu mai joaca Laura Cret, Mihaela Macelaru si Mirela Oprisor, scrie Libertatea”, anunta Antena 3.

antena 3

Realitatea este insa cu totul alta. Marius Florea Vizante nu are nimic. Unui alt actor, Florin Anton, i s-a facut intr-adevar rau si a fost necesara solicitarea ambulantei. Vizante nu  facut decat sa anunte de pe scena ca piesa se suspenda. „Specialistii in stiri” si alte cateva site-uri l-au bagat insa cu forta si pe Vizante in stare grava.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: