Profesoara Carmen Iohannis, asaltata de elevi in curtea scolii: „Mi-a fost foarte dor de ei. Uite ce frumosi sunt”

news

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a participat luni la festivitatea de deschidere a noului an scolar, la Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Sibiu, unde preda engleza, apoi s-a intalnit cu elevii din clasa a zecea, unde este diriginta.„Sa avem rabdare unii cu altii”, a spus ea.

Carmen Iohannis a declarat, luni, la festivitatea de deschidere a noului an scolar, ca i-a fost dor de elevii sai din clasa a zecea, unde este diriginta, si ca spera ca anul acesta sa fie unul mai bun decat cel care a trecut.

„E o zi speciala pentru noi. Incepe un nou an scolar. Suntem plini de emotii, de bucuria revederii, de sperantele unui an foarte bun. Speram sa ne bucuram in continuare de descoperirea noului, sa fim entuziasti pana la sfarsit si sa avem multa rabdare unii cu altii. Mi-a fost foarte dor de ei. Sper ca si lor de mine. Uite ce frumosi sunt. Suntem in clasa a zecea si o sa ne fie tot mai bine cred, de acum incolo. Clasa a noua a fost un pic mai dificil, dar acum ne descurcam tot mai bine”, a spus Carmen Iohannis, citata de Mediafax.

Carmen Iohannis s-a imbratisat cu toti elevii sai, apoi au facut un selfie cu copiii, in curtea colegiului, asa cum obisnuieste la fiecare inceput de an scolar.

Sotia presedintelui Klaus Iohannis este diriginta la clasa a zecea profil „Stiinte ale naturii bilingv engleza”, la Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Sibiu, unde preda doua zile pe saptamana limba engleza.

Mai mult despre:

Comentarii: