Profesor de religie din Targoviste, dupa ce si-a amenintat elevii: „PROSTI nu e jignire”

actualitate

Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita si conducerea Liceului „Petru Cercel” din Targoviste fac verificari in cazul unui profesor de religie, dupa ce elevii din clasa la care este diriginte l-au inregistrat in timp ce ii jignea pe ei si adresa injurii altor profesori.

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dambovita a dispus constituirea unei comisii la nivel judetean si efectuarea de verificari la Liceul „Petru Cercel” din municipiul Targoviste, dupa ce au fost facute publice inregistrari cu un profesor de la aceasta unitate de invatamant, in care cadrul didactic isi jigneste atat elevii, cat si pe unii dintre colegi, a declarat, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al ISJ Dambovita, Valentin Stancu.

Potrivit acestuia, in paralel, comisia de disciplina a Liceului Teoretic „Petru Cercel” face verificari in acest caz.

Profesorul de religie Adrian Baicu a fost inregistrat de elevii clasei a XII-a, la care este diriginte si care il acuza inclusiv de violenta fizica. In inregistrarea facuta publica de elevi, se aude cum cadrul didactic le spune acestora ca sunt „nesimtiti” si „prosti”, iar despre unii dintre colegii sai profesori spune ca sunt „prosti, nesimtiti si niste jigodii ordinare”.

Profesorul de religie si-a explicat comportamentul spunand ca „prost” si „nesimtit” nu sunt jigniri, ci constatari legate de comportamentul unor oameni, el adaugand ca aceste cuvinte se regasesc si in dictionarul explicativ al limbii romane.

Adrian Baicu este profesor de peste 10 ani si a fost consilier al fostului viceprimar cu atributii de primar al municipiului Targoviste Ciprian Prisacaru.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: