news

Profesor din Pitesti, retinut pentru molestarea unei minore, chiar la scoala. El preda la Colegiul Bratianu

Un profesor din Pitesti a fost retinut, marti, fiind acuzat ca a agresat sexual o eleva chiar in incinta scolii.

Barbatul este profesor la Colegiul Bratianu, au precizat surse judiciare pentru aktual24.ro.

„Politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale Pitesti au continuat cercetarile intr-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, privind savarsirea infractiunii de agresiune sexuala si au retinut un barbat de 45 de ani, din Maracineni.

Din cercetari s-a stabilit ca, in ziua de 7 martie a.c., barbatul, avand calitatea de cadru didactic, ar fi agresat sexual o minora, eleva a unitatii scolare, in timp ce se aflau in incinta unitatii de invatamant.

Pentru probarea aspectelor ce fac obiectul cercetarii, politistii au colaborat cu apartinatorii minorei si cu reprezentantii unitatii de invatamant.

Astfel, la data de 18 martie a.c., barbatul a fost condus la sediul politiei, in baza unui mandat de aducere emis in cauza.

Dupa administrarea probatoriului, acesta a fost retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, iar in cursul zilei de astazi a fost prezentat de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti, in fata instantei, care a dispus masura arestarii preventive, pentru 30 de zile”, arata Politia intr-un comunicat.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Scriitorul care a vrut sa-l ucida pe premierul slovac Fico nu a actionat singur: la doua ore dupa incident cineva a sters toate mesajele sale de pe internet

Potrivit ministrului de Interne de la Bratislava, echipa care investigheaza cazul va cerceta si daca…

4 minute ago

Scriitorul Salman Rushdie: „Daca ar exista un stat palestinian, ar fi ca un stat taliban, condus de Hamas”

Salman Rushdie, autorul americano-britanic care a supravietuit la limita unui atentat comis in 2022 de…

19 minute ago

Aproape jumatate dintre cetatenii germani considera ca ajutorul acordat Ucrainei ar trebui redus, ca solutie la criza bugetara

Un procent de 40% dintre cetatenii germani chestionati intr-un sondaj au sugerat reducerea finantarii destinate…

34 de minute ago

Elicopterul in care se afla presedintele iranian Ebrahim Raisi a fost gasit complet ars – toti pasagerii sunt probabil decedati

Echipele de salvatori nu au detectat luni ''niciun semn'' de viata umana in elicopterul la…

49 de minute ago

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

9 ore ago