Profesor la ASE: „Cum naiba sa mai mergi la vot ca sa votezi excursiile Alinei Gorghiu si ale lui Fenechiu in tari exotice? Turismul acesta pe banii statului ar trebui oprit de tot”

politica

Cristian Paun, profesor universitar la ASE, comenteaza revoltat vizita pe care o delegatie de sapte senatori PSD, PNL si UDMR o efectueaza in Dubai, pe banii publici. „Turismul acesta pe banii statului ar trebui oprit de tot. Deplasarile acestea ar trebui sa aiba o noima, sa aiba rezultate concrete, sa fie prezentate public si transparent dupa fiecare vizita de ‘lucru’ in fata presei cu minim 30 minute de intrebari. Inclusiv cu verificarea informatiilor prezentate”, subliniaza Paun.

„Exact cum va spuneam! S-au dus in Emirate pentru o poza si… atat. Un mare fas diplomatic. Care ne-a costat o gramada de bani. Nu tu rezultate prezentate, nu tu contracte semnate, nu tu programe comune de comert si productie. O poza si… atat. Cine naiba sa discute ceva serios cu papitoii astia care nu stiu de niciunele si nu au facut altceva la viata lor decat sa respire si sa guste caviar pe banii altora. Consum inutil de resurse. Pe deficit si datorie. Tot mai externa si foarte scumpa. Bine macar ca e color poza. Putea fi 3D si era ‘wow’ si ‘fantastic’!

Turismul acesta pe banii statului ar trebui oprit de tot. Deplasarile acestea ar trebui sa aiba o noima, sa aiba rezultate concrete, sa fie prezentate public si transparent dupa fiecare vizita de ‘lucru’ in fata presei cu minim 30 minute de intrebari. Inclusiv cu verificarea informatiilor prezentate. Deplasarile acestea ar trebui sa aiba o noima, sa aiba rezultate concrete, sa fie prezentate public si transparent dupa fiecare vizita de ‘lucru’ in fata presei cu minim 30 minute de intrebari. Inclusiv cu verificarea informatiilor prezentate.

Dar cine sa propuna asa ceva? Fenechiu? Gorghiu? Sa fim seriosi… Oamenii acestia s-au nascut parlamentari si mor parlamentari. Fara sa faca nimic concret pentru vietile celor pe care pretind ca ii reprezinta si le cer votul din cand in cand. Tot mai putini votandu-i. Efortul incepe sa fie mult prea mare! Alternativele tot mai putine…

Cum naiba sa mai mergi la vot ca sa votezi excursiile Alinei Gorghiu si ale lui Fenechiu in tari exotice? Pentru popor, desigur! Niste papitoi!”, a scris Paun pe Facebook.

Sapte senatori de la PSD, PNL si UDMR sunt in perioada 12-18 decembrie in Dubai, la Expo 2020, pentru a participa la un ”eveniment-dezbatere”, potrivit unui memorandum aprobat luni de biroul permanent al Senatului.

Senatul va plati pentru deplasarea delegatiei circa 20.000 de euro.

Membrii delegatiei sunt Alina Gorghiu (PNL), Eugen Tapu – Nazare (PNL), Lorant Antal (UDMR), Florian Bodog (PSD), Daniel Fenechiu (PNL), Radu Oprea (PSD) si Turos Lorand (UDMR).

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: