Profesori pensionari, sot si sotie, au fost ucisi de coronavirus la Ramnicu Sarat

news

Doi profesori din Ramnicu Sarat, sot si sotie, care iesisera la pensie, au murit din cauza infectiei cu noul coronavirus, la distanta de mai putin de doua saptamani unul fata de celalalt.

Surse medicale, citate de news.ro, spun ca primul care a decedat a fost barbatul, in varsta de 68 de ani. Profesorul Iuga Constantin Cireasa avea afectiuni mai vechi si a murit in urma infectiei cu SARS-COV-2.

Dupa mai putin de doua saptamani, a decedat si sotia sa, Violeta Cireasa, fost profesor de limba romana la Liceul Teoretic „Stefan cel Mare” din Ramnicu Sarat.

„Dragi prieteni ai Liceului Teoretic ‘Stefan cel Mare’ suntem nevoiti sa aducem o noua veste trista! A trecut la cele vesnice si doamna profesoara de limba romana Cireasa Violeta, dupa o lupta apriga cu noul virus… Pentru cei care am cunoscut-o va ramane vesnic in amintire o doamna deosebita, delicata si cu un farmec aparte; o doamna profesoara mult indragita atat de elevi cat si de colegi! O rugaciune din suflet si un gand pios! Dumnezeu s-o odihneasca in pace printre ingeri! Ramas bun doamna profesoara!”, este mesajul postat de conducerea Liceului Teoretic „Stefan cel Mare” din Ramnicu Sarat.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: