Profesorul american care a prezis ca Trump va castiga face un nou anunt: Trump va fi DEMIS chiar de catre republicani

externe

Profesorul Allan Lichtman  fost printre foarte putinii specialisti care au stiut inca dinainte de alegeri ca Donald Trump va castiga alegerile prezidentiale. El mai anunta ca noul presedinte nu va avea o viata lunga la Casa Alba.

Lichtman afirma ca Trump va fi demis de chiar de catre republicanii din Congres, care ii sunt colegi de partid. Republicanii ar prefera ca in locul lui Trump sa fie presedinte Mike Pence, cel care va ocupa postul de vicepresedinte dupa validarea lui Trump.

„Voi face inca o previziune. Aceasta nu este bazata pe un sistem de calcul, ci pe instinct. Ei nu il vor pe Trump ca presedinte pentru ca nu il pot controla. El este imprevizibil. Ei l-ar prefera pe Pence, care este un republican controlabil, ce nu depaseste linia, un conservator. Si sunt destul de sigur ca Trump ca face ceva care sa ofere motive pentru a-l demite, cum ar fi sa puna in pericol securitatea nationala”, a declarat profesorul, citat de Washington Post.

Allan Lichtman este un profesor emerit de istorie la Universitatea Americana, care a elaborat in urma cu mai bine de 30 de ani 13 criterii prin care a reusit, de fiecare data, sa prezica cine va castiga cursa pentru Casa Alba.

A facut-o prima data in 1984 si nu a dat gres nici anul acesta.

Metoda profesorului a fost elaborata in 1981 impreuna cu un specialist rus in matematica si geofizica, Vladimir Keilis-Borok, considerat cel mai bun expert mondial in prezicerea cutremurelor. Algoritmul nu se bazeaza pe sondaje, statistici demografice sau opinii politice, ci foloseste un set de asertiuni de tip adevarat/fals, pe care l-a denumit „Chei catre Casa Alba”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: